Verkoopprocedure

Van inschrijving tot toewijzing,
alles op een rij.

Scroll verder voor meer

Inschrijving

Als geïnteresseerde koper kun je je inschrijven voor één of meerdere appartementen. De inschrijving start op [datum] om [tijdstip] uur. Voor de volledige beschrijving van de inschrijf- en verkoopprocedure én het inschrijfformulier klik je hier

Alleen volledig ingevulde en ondertekende inschrijvingen kunnen worden geaccepteerd. Kandidaat-kopers worden vervolgens middels een nieuwsbrief geïnformeerd en voorzien van verdere informatie.

Toewijzing

Na het sluiten van de inschrijftermijn worden de woningen door de ontwikkelaar in overleg met de makelaar toegewezen. Bij de toewijzing wordt uiteraard rekening gehouden met de opgegeven voorkeur en financiële informatie. Er vindt geen loting plaats.

Aankoopgesprek

Na toewijzing worden alle kandidaat-kopers uitgenodigd voor een aankoopgesprek. Als een kandidaat-koper afziet van koop wordt de volgende kandidaat-koper voor het betreffende bouwnummer uitgenodigd. Voorafgaand aan het aankoopgesprek ontvang je alle informatie van de betreffende woning en tijdens het aankoopgesprek beantwoordt de makelaar alle koopbeslissende vragen. Na dit gesprek heb je een optietermijn van één week.

Aankoop

Voor ZUIDKANT geldt een gescheiden koop-/aannemingsovereenkomst: een koopovereenkomst met de grondeigenaar (naam?) voor het appartementsrecht en een aannemingsovereenkomst met bouwbedrijf/Aannemer (naam?). Met deze gescheiden koop-/aannemingsovereenkomst word jij als eigenaar opdrachtgever van de aannemer.

Meer over de koop-aannemingsovereenkomst vind je op de website van Eigen Huis,

Woningborg-garantie

De aannemingsovereenkomst zal worden opgesteld conform de modelovereenkomst van Woningborg N.V. Hiermee valt de overeenkomst onder de Woningborg-garantie en Waarborgregeling Nieuwbouw (2016). Woningborg geeft kopers afbouwdekking: zekerheid dat het project altijd zal worden afgebouwd onder de aangenomen condities. Op woningborg.nl lees je meer over jouw zekerheid en gewaarborgde garantie.

—— Contact

Heb je interesse
of vragen?

Schrijf je in

Wat leuk dat je wilt inschrijven! Laat nu al je gegevens achter en we nemen spoedig contact op.

Ik ga akkoord met de

6 + 5 =