appartementen

Door de grote raampartijen geniet je van vanuit je woonkamer én beide slaapkamers van weidse uitzichten over groen en water.

Scroll verder voor meer

Zuidkant

Alle appartementen zijn op het zuiden én in de breedte georiënteerd. Door dit ontwerp van Centrum Architecten profiteren alle appartementen maximaal van de zonnige ligging en de buitengewone hoeveelheid lichtinval. Elk appartement heeft een zeer royaal balkon over de volle breedte van de woning en daarmee een buitenruimte van 19 m2 of meer. Door de grote raampartijen geniet je van vanuit je woonkamer én beide slaapkamers van weidse uitzichten over groen en water.

ZUIDKANT heeft een royale hoofdingang met trappenhuis en lift. Naast de entree is plek voor de fiets en op loopafstand vind je parkeergelegenheid voor de auto. Elke appartement beschikt over een eigen ruime berging in de kelder. Daarnaast geniet je in ZUIDKANT ook nog eens van de op het zuiden gelegen gemeenschappelijke tuin met wederom het heerlijke onbelemmerde uitzicht over het water.

Duurzaamheid

ZUIDKANT wordt uiteraard duurzaam gebouwd. De appartementen zijn volledig gasloos en voorzien van een warmtepomp. Het dak van ZUIDKANT leent zich bijzonder goed voor de te plaatsen zonnepanelen. In de appartementen wordt een gebalanceerd en energiezuinig warmteterugwin-ventilatiesysteem (WTW) toegepast, waardoor het niet langer noodzakelijk is om ramen of deuren te openen om de binnenlucht te verversen. Door de keuze voor duurzame materialen zijn de appartementen onderhoudsarm.

Bringme’s digitale
conciërge

De digitale conciërge verhoogt uw wooncomfort én veiligheid. Zo is er een slimme deurbel die communiceert met uw smartphone en portable tablet, een brievenbus die u verwittigt wanneer de postbode is geweest, en een pakketbus die in uw plaats pakjes aftekent, ook als u er niet bent. Bij het systeem hoort één handige sleutel voor alle deuren

U weet altijd wie er voor de deur staat
Contactloos leveren van pakjes en boodschappen
Familie en vrienden kunnen afleveren in jouw box
Postkantoor in huis
Nooit meer nodeloos naar de brievenbus
Prettig licht en veilig gevoel in de entree

16

#
$

Appartement kenmerken

Zeer royale balkons of terrassen op het zuiden over de gehele breedte van de woning.
Alle verblijfsruimten staan in verbinding met het balkon.

Inclusief keuken, sanitair en tegelwerk badkamer.

Vloerverwarming.

Gasloos.
PV-panelen.

Warmteterugwin-ventilatiesysteem (WTW).

Parkeermogelijkheden op loopafstand van hoofdingang.

PVC – vloer

Wandafwerking

Gordijnen

—— Contact

Heb je interesse
of vragen?

Schrijf je in

Wat leuk dat je wilt inschrijven! Laat nu al je gegevens achter en we nemen spoedig contact op.

Ik ga akkoord met de

14 + 7 =